Covid-19

Lieve gasten en vrienden,

Wij willen jullie hierbij graag informeren over de impact die de nieuwe quarantaine maatregelen in Frankrijk hebben op onze activiteit in Monteux.

Update 10/05/2020:

GROOT, heuglijk en hoopvol nieuws dat we jullie geenszins willen onthouden!! De prefect van de Vaucluse besliste zopas dat B&B’s op zijn grondgebied vanaf maandag 11 mei mogen heropenen! Weliswaar onder strikte sanitaire voorwaarden en met maximaal 10 personen uit (voorlopig) eigen regio (100km). Nog niet de ‘gedroomde’ herstart, maar de aanzet is gegeven! Onder het motto ‘what doesn’t kill you makes you stronger’ gaan we er met heel veel grinta tegenaan! En kijken we zeer hoopvol uit naar een verdere versoepeling en de spoedige opening van de Schengen-grenzen! See you soon!

Update 13/04/2020:

Onze hoogste prioriteit is om de veiligheid van onze gasten en onze gemeenschap te waarborgen, daarom volgen wij nauwgezet de aanbevelingen van de regering die momenteel inhouden een verplichte sluiting tot 11 mei.

Aangezien solidariteit in deze tijd het hooste goed is, hebben wij besloten alle reserveringen die binnen dit bestek vallen te laten genieten van de Corona-garantie. Betaalde voorschotten blijven onder de vorm van een tegoedbon behouden voor een kosteloze re-booking naar latere datum (binnen dezelfde prijsklasse en binnen de 18 maanden). Deze garantie zal eveneens geldig zijn mochten de maatregelen na deze datum worden verlengd!
We hoeven niet te vermelden dat deze crisis naast een emotionele ook een zware financiële impact heeft. Daarom besloten we eveneens om onze sluitingsdatum op te schuiven van 30 september tot na de herfstvakantie 8 november. Dit geeft wat meer rek en flexibiliteit voor datawijzigingen en mogelijke herschikkingen van verblijven.
Hierbij tevens een warme oproep, als deze crisis bezworen zal zijn, reis veilig en kleinschalig, in een rustige omgeving, weg van de drukke toeristische resorts! Je steunt er ALLE eigenaars-landgenoten mee in moeilijke tijden!

We denken aan jou en je familie en geliefden. Zorg voor jezelf en zorg voor elkaar! En blijf … (voorlopig) … in je kot!

Christophe & Sandra