Domein

Beste gasten, welkom!

Sandra en Christophe streken in ‘08 neer in hartje Provence en gaven er hun leven een totaal nieuwe wending!
L’Eté Indien bevindt zich op wandelafstand van het charmante Monteux, gelegen in de driehoek Mont Ventoux, Avignon en Luberon. Uw verblijf is een meer dan 200 jaar oude karaktervolle woning op een terrein van 3000m2, volledig ommuurd en omgeven door velden en een oase van rust.
L’Eté Indien telt 5 met zorg gerestaureerde kamers alsook een gite die uitkijken op tuin, zwembad en omringende velden. Het huis is zuidgericht en geniet een ganse dag zon! In onze ruime en met authentieke elementen aangeklede tuin vindt ieder zijn plekje! Onder de 300 jaar oude esdoorn, aan de fontein, op de romantische bankjes, in een lommerrijk hoekje of uitpuffend in het Balibed. Ons zonovergoten zwembad is verwarmd en laat toe om ook in het voor- en najaar te genieten van een aangename watertemperatuur tot 28°! Aan de petanquebaan wisselt u van gedachten met de andere gasten en klinkt u op de voorbije dag!
In de ochtend staat een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet op u te wachten. Dit wordt geserveerd op het ruime zonneterras of in de aangename eetkamer bij frisser weer.

Leven als God in Frankrijk is in l’Eté Indien geen loos begrip! In zijn rustgevende kader zijn gastvrijheid en ongedwongen sfeer als vanzelfsprekend! Op een boogscheut van de Mont Ventoux stapt u even uit de ratrace en bieden wij u onthaasting, staalblauwe hemels en vlaamse gastvrijheid.

Het afgesloten domein voorziet in ruime en veilige parkeergelegenheid voor alle auto’s. Een aparte garage voor fietsen en motorfietsen is eveneens aanwezig. In onze eetkamer beschikt u over TV-Vlaanderen en gratis draadloos internet.

In 2019 namen wij deel aan Goed Verlof op VTM, neem hier een kijkje!

We wensen u een prettige vakantie!

Sandra & Christophe

Meer informatie over ons.