MENU

 

DOMEIN

Beste gasten, welkom!

In hartje Vaucluse, in de driehoek Mont Ventoux, Dentelles de Montmirail en Avignon vindt je l’Eté Indien. Een 200 jaar oude mas op 3000m2, volledig ommuurd en slechts omgeven door velden en een oase van rust. Het is hier dat Sandra en Christophe in ‘08 neerstreken en hun leven een nieuwe wending gaven!

En het moet gezegd, het domein voldeed aan al onze wensen! Gelegen nabij een typisch Frans dorpje en op een boogscheut van alle mogelijke bezienswaardigheden in de streek.
L’Eté Indien is een karaktervolle woning die u meteen in de juiste vakantiestemming zal brengen. Het telt 5 mooi gerestaureerde kamers en één gite die uitkijken op de tuin en het zwembad of de omringende velden. Het huis is zuidgericht, geniet een ganse dag zon en biedt zicht op onze aangename en ruime tuin. Ons zonovergoten zwembad is nu ook verwarmd en laat toe om ook in het voor- en najaar te genieten van een aangename watertemperatuur tot 28°!

’s Ochtends staat een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet op u te wachten. U kan dit nuttigen op één van onze terrassen of in onze aangename eetkamer bij frisser weer.
Onder de 300 jaar oude esdoorn, aan de fontein, op de romantische bankjes of in lommerrijke hoekjes, ieder vindt in onze ruime tuin zeker zijn plekje.
Leven als God in Frankrijk is bij ons dan ook geen loos begrip! In het rustgevend kader van l’Eté Indien zijn gastvrijheid en ongedwongen sfeer als vanzelfsprekend! Op een boogscheut van de Mont Ventoux kan u bij ons terecht voor onthaasting, staalblauwe lucht en Vlaamse gastvrijheid.
Daarnaast voorziet het domein ook in ruime en veilige parkeergelegenheid voor auto’s. Een afgesloten garage voor fietsen en motorfietsen is eveneens aanwezig. In onze eetkamer beschikt u over TV-Vlaanderen en gratis draadloos internet.

We wensen u een prettige vakantie!

Sandra & Christophe