Over ons

Bij Sandra & Christophe beleef je een onvergetelijke vakantie. Zowel fijnproevers, natuurliefhebbers, cultuurminnaars als sportievelingen komen aan hun trekken. Bij de verhuis van België naar de Provence, stonden levenskwaliteit, rust en natuur hoog op het verlanglijstje. En deze vindt u in l'Eté Indien en zijn omgeving in overvloed.

Sandra was in een vorig leven bankbediende bij ING en freelance hostess voor Renault op voetbalevents, rally’s en F1. Ze behaalde in ’10 in de hotelschool van Avignon haar koksdiploma. Dit is haar ware passie die ze 3x per week met u deelt tijdens de 'tables d'hôtes'. Hiervoor kreeg ze in het Boek van Logeren bij Belgen/Best Chambre d’Hôtes in ’17 een vorkje. Haar andere passies zijn fietsen en wandelen, de top van de Mont Ventoux staat in beide disciplines op haar palmares.

Christophe stond voorheen in het onderwijs en was tevens actief als freelance op de sportredactie van Het Nieuwsblad. Hij is een fervent wielerliefhebber en ontdekte in de Provence en de nabijheid van de Mont Ventoux het perfecte kader. Voor een woordje uitleg over de streek en fietsadvies kan je steeds bij hem terecht. In het voorjaar verzorgt hij sinds ‘17 fietsstages op maat. De top van de Mont Ventoux staat al meer dan 40 keer afgevinkt.